Tengok - Tengok

Mukadimah


Click here for Myspace Layouts

Followers Fiza Tiza

falling object love

Thursday, May 12, 2011

First day Exam.... ^_^

  hai.. huh tadi periksa kertas english tau, hmmm... paper 2 x de lah susah sangat , tapi time paper 1 aduh saket nye, x dapat nak just hentam je... ahahah . ala tadi kat sekolah before balik kan. aku terdengar budak2 ni cite kat cegu din dagn cegu syazwani cakap pasal ade sorang budak bagitau GPK koko ke sape entah.

Tapi kesian dengan cegu din ade yang buat fitnah kat dia.. hmm.. ingat kan nak ajak kuar lagi tau, tp aaahhh susah ar. aku kesian je kat cegu din. cegu yan pulak x dpt sbb sakit.. ala... sedih nye.. sob...sob...sob...
uwaaaa.... kenapa semua yg manis dalam hidup ni semua pegi cepat sangat?? saket tau hati ni... huh...

hmmm... esok exam lagi... haaa... x lama lagi cegu nak pinda... sunyi ar nanti x de cegu shahir... heheh cegu din dgn cegu yan.. baru je dpt kenal dia org  lps tu dh nak pergi... haaa... terseksa nye... aduh... :(

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Singgah Jika Mahu